
Naród imigrantów, Koloniści przywieźli ze sobą smak ojczyzny. Ale, według starych receptur nabrała nowego skręcie w zależności od składników, które były dostępne w tym nowym świecie.
Ten budyń kukurydzy od dawna ulubionym miejscem w wielu domach od czasów kolonialnych. Sekretem tego przepisu jest do cięcia kukurydzy przez centrum jądra z ostrym nożem. To uwalnia wszystkie "mleko" w kukurydzy pudding.
Indian cornbreads (pierogi, popiołu ciastami lub patelni pieczone podpłomyki) zostały przekształcone w europejskich produktów - drożdże (i zaczyny ostatecznie chemicznych), mleko, jaja, tłuszcze i ziarna - przypominają chleby Starego Świata.
Przepis:
5 kłosów
4 żółtka
1/2 kij masła (stopione)
4 białka sztywno pobity
2 łyżki brązowego cukru
1 łyżeczka soli
2 szklanki mleka pełnego
Instrukcje

Sekretem tego przepisu jest do cięcia kukurydzy przez centrum jądra z ostrym nożem.
To uwalnia wszystkie "mleko" w kukurydzy pudding. Zeskrobać kob. Powinieneś mieć 2 szklanki kukurydzy. Ubić żółtka i mieszać do kukurydzy masło z cukrem i solą. Powoli dodać mleko i wymieszać delikatnie. Złożyć sztywne białka. W dużym naczyniu do pieczenia wypalaniu w 375 przez 45 minut.
Proszę korzystać z tych "Old World Przepisy w nowej ziemi" autentycznej Gotowanie Colonial amerykańskiej przedstawionej przez ColonialCooks.com [http://www.colonialcooks.com/Corn.html].
Chociaż dziś trudno sobie wyobrazić, angielscy osadnicy 17th- i 18-wiecznych Long Island cieszył się obfite i zdrowe stół, charakteryzujący się pieczeni, ciast i puddingów, które wyróżniają ich stolika oprócz innych kuchni w ciągu dnia. Osoby z pomocą znaleźć bogatą bazę składników: światowej klasy wołowiny, dziczyzny i owoców morza, drobne ogród i produktów mlecznych, różne sadzie owoce i jagody, znacznych pieczywa pszenicy, cydru i piwa i egzotycznych przypraw kolonii dalekowschodnich.
Rich Dubbs z [http://www.COLONIALCOOKS.COM]
Starych receptur Świata w Nowej Ziemi
napisane przez: konstrukcje betonowe